2020 Yılında Jandarma Uzman Erbaş Alımı Yapılacak Mı ?

2 45

Sosyal medyada ve aramalarda sürekli olarak 2020 yılında jandarma uzman erbaş alımı yapacak mı sorusu gelmektedir, 2020 yılında Jandarma Genel Komutanlığı bünyesine uzman erbaş alımı yapılacak mı, alım şartları ne olacak, yeni alımlar ne zaman yapılır gibi sorularınızı yanıtlamaya çalışacağız lütfen haberimizi dikkatlice okuyunuz.

 

2020 Yılında Jandarma Uzman Erbaş Alımı Yapılacak Mı ?

Henüz bu konuda resmi makamlarca bir açıklama yapılmadı yani Jandarma veya İçişleri Bakanlığı şu tarihte şu kadar alım yapılacak şeklinde resmi bir açıklama yapmadı, buna istinaden 2020 yılında ihtiyaç göz önünde bulundurulduğunda ileriki günlerde bir alım olacak gibi görünüyor. Yalnız şu hususa dikkat etmek gerekiyor Jandarma bünyesine ihtiyaç olduğu göz önünde bulundurularak bu tahminde bulunuyoruz net bir tarih veya net bir rakam maalesef ilan yayınlanmadan söylemek mantıklı olmayacaktır. 2019 yılında yapılan alımların mülakatları halen beklemektedir 4. grup mülakat bekliyor, birinci, ikinci ve üçüncü grup ise eğitim atamalarını beklemektedir. Bu bekleyiş haliyle alımları da etkiliyor 4. gruptan elenebilecek adaylar olduğu için alım rakamı buna göre belirlenecektir diye düşünüyoruz alımları takip etmek için bildirimleri açmanızı öneriyoruz zira tüm alımları ve alımlarla alakalı duyuruların hepsini sizinle paylaşıyoruz.

 

 

2019 Yılı Birinci Dönem Jandarma Uzman Çavuş Alımlarındaki 4. Grup Ne Zaman Mülakatlara Çağrılacak ?

4. grup bekleyen adaylar neredeyse 1 yıldır mülakatlara çağrılmayı beklemektedir, sürecin uzamasında pandemi süreci de büyük rol oynadı bu yüzden biraz daha beklemeleri gerekebilir diye düşünüyoruz. Yalnız bu ay olmasa bile temmuz ayında bir hareketlenme olacaktır çünkü MSB sözleşmeli er mülakatlarına başladı, Jandarma da normalleşme sürecine girdiği için önümüzdeki ay bir sürpriz yapıp 4. grubu mülakatlara çağırabilir. Kesin olarak bir açıklama gelmese de bizim tahminimiz bu yöndedir umuyoruz ki bu bekleyiş biran önce biter ve adaylar mülakatlara çağrılır.

 

2020 Uzman Erbaş Alımlarını Nasıl Takip Edebilirim ?

2020 yılında yapılabilecek olası uzman erbaş alımlarını android uygulamamızı indirerek takip edebilirsiniz, birçok alımı inceliyor ve sizlerle paylaşıp bildirim gönderdiğimiz için alımlardan anında haberdar ediyoruz. Android uygulamamızı indirmek için lütfen buraya tıklayın !

 

Eğitim Bekleyen Jandarma Uzman Erbaş Adayları Ne Zaman Çağrılacak ?

2019 yılı birinci dönem uzman erbaş alımı sonucunda eğitim bekleyen adaylar da pandemi sürecinden dolayı uzun süre bekledi, yeni güncelleme duyurularından sonra eğitim atamaları da en kısa zamanda yapılacaktır diye düşünüyoruz. Bu ay olmasa dahi temmuz ayında yavaş yavaş eğitim bekleyen adaylar da eğitim birliklerinde eğitimlerine başlayacaktır, şimdiden eğitim bekleyen adaylara eğitim yerlerinde başarılar diliyoruz.

EĞİTİM ATAMALARI HAKKINDA BİLGİ EDİNMEK İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYIN VE TELEGRAM KANALIMIZA KATILIN !

 


 

 

2 Yorumlar
  1. Falanca diyor

    Akıl vermek gibi olmasın ama her bu haberi paylaştığınızda insanlar alımların başladığını düşünüp umutlanıyor. Bence ne zaman alım başlarsa o zaman duyuru yapmalısınız.

    1. Askeri Bilgiler diyor

      Sürekli soru gelince tek tek cevaplamak yerine rehber bir içerik hazırlamak daha doğru bence en azından alım var veya alım yapılacak diye değil alım olup olmayacağını paylaşıyoruz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Kullanım Koşulları gereğince web sitemizde yapılan yorumlardan "Yorumu Yapan" kişi sorumludur!