Hava Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er Eğitime Çağrı Duyurusu Yayınlandı !

1 161

Personel Temin Dairesi Başkanlığı tarafından bugün Hava Kuvvetleri Sözleşmeli Er Eğitime çağrı duyurusu yayınlandı, eğitime çağrılan adayların yanlarında götürmeleri gereken malzeme, evrak ve bu tür hususları haberimizde bulabilirsiniz, ayrıca eğitime çağrı durumunuzu sorgulamanız için de aşağıdaki bilgileri lütfen dikkatlice okuyunuz.

[youtube url=”https://youtu.be/WiegJ-zSnOM” width=”100%” height=”350″]

Hava Kuvvetleri Sözleşmeli Er Eğitimine Giderken Yanımızda Neler Götürmeliyiz ?

1 – İnternet üzerinden yani sorgulama ekranından alacağınız çağrı mektubunun çıktısı,

2 – Nüfus cüzdanınızın aslı ve 2 adet fotokopisi,

3 – Sürücü belgesi yani ehliyet ve 2 adet fotokopisi (Sürücü Belgesi Olanlar İçin Geçerlidir)

4 – Adli Sicil Raporu (E Devlet Üzerinden Alabilirsiniz,

5 – Size ait 12 adet vesikalık fotoğraf yoksa çektirmeden gitmeyin,

6 – Terhis belgenizin aslı veya askerlik durumunuzu gösterir belge (E Devlet üzerinden çıktı alabilirsiniz),

7 – Mezuniyet belgesi (Diplomanızın) aslı ve 2 adet fotokopisi,

8 – Yaş düzeltmesi yapanlar için mahkeme kararı,

9 – Kamu Kurum ve kuruluşunda görev yapmakta iseniz, ayrılış ve katılış bildirim belgesi veya onaylı sureti, özel sektörde çalışıyor iseniz ilişik kesme belgesi veya onaylı sureti,

10- Evli olanların, özlük işlemlerinde kullanılmak üzere; evlilik cüzdanı fotokopisi, eş ve çocuklarının nüfus cüzdanı fotokopileri, eşinize ait 4 adet vesikalık fotoğraf.

11- Varsa, ustalık veya kalfalık belgesi,

12- Adaya ait vukuatlı nüfus kaydı ve 2 adet sureti (Aile bilgilerini içerir şekilde, e devlet üzerinden çıktı alabilirsiniz)

13 – İkametgah ilmuhaberi (e devlet üzerinden alabilirsiniz)

14 – Noter taahhüt senedi (1 nüsha) (Herhangi bir ilde bulunan noterden alabilirsiniz),

15 – Şahsi temizlik malzemeleri (traş takımı, diş fırçası, sabun, terlik, havlu, pijama ve benzeri)

 

Önemli Not : Katılış yapmaya gelen adayların, İlköğretim (8 yıllık eğitimini bitirmiş) ve diplomasını almış olması gerekmektedir, katılış esnasında diplomasını getirmeyenler eğitime başlayamayacaktır !

Ayrıca sözleşmeli er eğitim çağrısını aldığınızda, herhangi bir nedenle eğitime katılmaktan vazgeçerseniz, katılmama nedeninizi açıklayan belgeyi (iş bulma, ailevi sebepler ve benzeri gibi) “Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı / KÜTAHYA adresine veya “0 274 271 60 70” numaralı telefona bildirmeniz gerekmektedir.

Eğitime Katılma durumunuzu Sorgulamak İçin Tıklayınız !

SÖZLEŞMELİ ER İNSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ !

 


 

MÜLAKAT BİLGİLERİNİ, ALIMLARI VE DAHA FAZLASINI KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK İNSTAGRAM HESABIMIZI TAKİP EDİN !

 

DEĞERLİ MSÜ ADAYLARI, POLİS ADAYLARI, SÖZLEŞMELİ ER ADAYLARI, UZMAN ERBAŞ ADAYLARI VE ASTSUBAY ADAYLARI MÜLAKAT TÜYOLARI VE ONLİNE MÜLAKAT UYGULAMAMIZI İNDİREREK MÜLAKATLARDA NELER YAPIP YAPMAYACAĞINIZI ÖĞRENEBİLİR AYNI ZAMANDA ONLİNE TEST ORTAMINDA MÜLAKATLARA HAZIRLIK YAPABİLİRSİNİZ, ONLİNE ASKERİ MÜLAKAT UYGULAMAMIZI İNDİRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ BUTONU KULLANABİLİRSİNİZ !

 


 

 

1 yorum
  1. Asım diyor

    Sözleşmeli er olmak hayalim

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Kullanım Koşulları gereğince web sitemizde yapılan yorumlardan "Yorumu Yapan" kişi sorumludur!