2022 Jandarma Uzman Erbaş Sınav Çağrı Duyurusu Yayınlandı !

0 234

Geçtiğimiz aylarda alımı tamamlanan 2022 Jandarma Uzman Erbaş adayları için sınava çağrı duyurusu yayınlandı, sınava giren adaylar sınav yerlerini ve tarihlerini yorum kısmına yazsın lütfen, ayrıca aşağıdaki linkten sınav yerinizi ve tarihinizi öğrenebilirsiniz, şimdiden hayırlı olsun !

Yeni Jandarma Uzman Erbaş Alımı Yapılacak Mı ve Ne Zaman Yapılır ?

2022 yılında tekrar bir Jandarma Uzman Erbaş alımı yapılır mı bilemiyoruz fakat önümüzdeki alımlar 2022 kpss sınavından sonra yapılacak diye tahmin ediyoruz, KPSS sınavından sonra da Jandarma Uzman Erbaş alımı yapılabilir o yüzden KPSS sınavına iyi çalışmanız sizin faydanıza olacaktır !

Sınav Yerimi Nasıl Kontrol Edebilirim ?

2022 Jandarma Uzman Erbaş alımı sınav yerlerinizi sorgulamak için öncelikle şu adrese giriş yapmanız gerekiyor giriş için tıklayabilirsiniz ► https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris

Daha sonra aşağıdaki gibi bir ekran gelecek, orda işaretlenen yerde “Sorgula” butonuna tıkladıktan sonra TC Kimlik numaranız ve e devlet şifrenizle giriş yaparak sınav yerinizi ve sınav tarihinizi öğrenebilirsiniz !

Mülakatlara Nasıl Çalışmalıyım ?

Değerli arkadaşlar mülakatlara daha rahat çalışabilmeniz için geçmiş dönemlerde çıkan sözlü mülakat sorularını sizler için video haline getirdik, aşağıdaki videoları izleyerek mülakatlara ön hazırlık yapabilirsiniz.


 

 


 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ !

TELEGRAM GRUBUMUZA KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ !

İNSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ !

TWİTTER HESABIMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ !

FACEBOOK GRUBUMUZA KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ !

FACEBOOK SAYFAMIZI BEĞENMEK İÇİN TIKLAYINIZ !

MÜLAKAT UYGULAMAMIZI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ !


Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Kullanım Koşulları gereğince web sitemizde yapılan yorumlardan "Yorumu Yapan" kişi sorumludur!